Oldalak

2013. március 27., szerda

Március 28.-i akció részletei

Kedves Partnerünk!

Textil Cottage 1. születésnapi akciójának keretében számos anyagunk hihetetlen extra kedvezménnyel lesz kapható, de mindegyik termékünk akciós lesz a jeles napon!

Az akció eléréséhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a www.textilcottage.hu webshopjában, és kedvedre megpakolni a kosarad:)

15.000,- Ft-os vagy nagyobb értékű megrendelések esetén most a szállítási költséget is átvállaljuk. Tehát az Neked nem kerül semmibe, bár a program generálni fogja. Ne aggódj ezt minden esetben a megrendelés beérkezését követően mi törölni fogjuk!

Sajnos a Manofestum kártyás partnereink ez úttal nem tudják igénybe venni a megszokott kedvezményüket, ugyan is a születésnapi akciónk más akciókkal nem vonható össze.

Kérlek a vásárláskor vedd figyelembe, hogy a vásárolt tételek összegének a megrendeléstől számított 7 napon belül be kell érkeznie számlánkra ellenkező esetben fenntartjuk a lehetőséget magunknak a  megrendelés törlésére.
Természetesen tudjuk hogy hó vége van, illetve bárkinek bármi közbejöhet ezért ha valami nem úgy alakul ahogy eredetileg tervezted, semmi gond de a 7 napon belül minden kép vedd fel velünk a kapcsolatot.





A Textil Cottage 1. éves születésnapja alkalmából Törzsvásárlói programot indítunk webshopunkban. A program célja, hogy a visszatérő vásárlóinknak minél több kedvezményt nyújthassunk vásárlásaik során.


Törzsvásárlónak tekintjük azon kedves Partnereinket, akiknek vásárlásaik összértéke meghaladta a 20.000,- Ft – Részükre minden hónap első hétfőjén egyik textilünket extra kedvezménnyel ajánljuk.

Ezen kívül létrehozunk egy  olyan hűség programot is melyben megrendeléseik összértéke gyűjthető, és amennyiben ez az érték meghaladja a:

100.000 Ft-ot folyamatos 2% kedvezményt

150.000 Ft- ot folyamatos 5 % kedvezményt

180.000 Ft- ot folyamatos 8 % kedvezményt

250.000 Ft összértékű vásárlást meghaladó partnereinknek – 10% kedvezményt biztosítunk minden vásárlása értékéből!



MINDENKIT SZERETETTEL- és akciókkal- VÁRUNK
2013. MÁRCIUS 28. 0:00-24:00!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése