Oldalak

2014. augusztus 5., kedd

TEXTIL NAGYKERESKEDÉS

Ízleljük még fenti szavakat, de most, hogy van már stúdiónk, helyünk, szeretnénk meglépni ezt a mérföldkövet ...

Feltöltjük nagykereskedelmi polcainkat is:)

Amit tudni kell a nagykereskedelmi árainkról ( azon kívül hogy az ország egyik legnagyobb, színével remekül rejtőzködő állatról elnevezett nagykerétől is olcsóbbak...), hogy BÁRKI, aki egy mintázatú textilből egy véget ( 8, 10, esetenként 5m) vásárol, bekerül a nagykereskedelmi vásárlók számára kialakított virtuális térbe.



Na jó, még pontosabban:
A Nagykereskedelmi árak elérésének feltétele, lépései:
- a www.textilcottage.hu oldal látogatása :)
- a nagykereskedőknek készített linkre való eljutás ahol az aktuális csak nagykereskedőknek szólótermékek láthatóak.
- amennyiben a termékek felkeltették érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk az info@textilcottage.hu e-mail címen. Mi küldünk egy visszaigazolást, és már regisztrálhat/be is jelentkezhet az oldalra.
- a nagykereskedőknek fenntartott termékek mellett a webáruház számos más, designer tervezők által kreált textiljei is elérhetőek kedvezményesen ( ezek minden esetben a terméknél fel vannak tüntetve).
- a megrendelés visszaigazolásával egyidejűleg egy 20% -os előlegszámlát állítunk ki.
- a nagykereskedelmi textil végeket is postázzuk, de természetesen személyesen is átvehetőek.



A nagykereskedelmi vonal elindításával egyidejűleg a feladataink is megnőnek, valamint a pontos tervezéshez elengedhetetlen, hogy a megrendelt termékek kiszállítására a megrendeléstől számított 2-4 hetet vállaljunk... ( tudjuk, tudjuk de ezt még a fent említett nagy sem tudja máshogy megoldani, azért próbálkozunk ;) )

Tehát, ha valamit NAGYBAN keresel, továbbadnád, varratsz, többen összefogtok... vagy épp  a gyermeked szobáját frissítenéd fel új textilekkel látogass el hozzánk. 

Ha épp nincs is Nálunk megszerezzük Neked!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése